Over Eline

eline

Iets meer over mij, voor jou

Als loopbaanprofessional coach ik mensen die actief aan de slag willen met hun loopbaan. Door mijn eerlijke, kritische blik en persoonlijke aandacht voor jou, kom jij tot concrete inzichten. Hierdoor kun jij met meer plezier je loopbaan verder vorm geven.

Ik ben Eline, 30 jaar, loopbaancoach en directeur van een basisschool en middelbare school. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wie mensen zijn, wat ze doen en waarom ze dat doen. Ik ben enthousiast, bied een luisterend oor en werk oplossingsgericht. Ik motiveer jou om het beste uit jezelf te halen en te ontwikkelen. 

Mijn loopbaan

Toen ik 15 jaar was, besloot ik mijn eerste stap in mijn loopbaan te zetten. Ik maakte de overstap van de derde klas VWO, naar MBO SPW-Jeugdzorg. Docenten zeiden: ‘Je vergooit je verstand.’ Maar ik was (eigen)wijs en overtuigd dat ik met mensen wilde werken en dat dit de juiste stap voor mij was.

Daarna deed ik de PABO, Master SEN en werkte ik 5 jaar als leerkracht op een basisschool. Na deze jaren ontdekte ik dat ik er geen energie meer uit haalde, maar welke kant kan je op met je PABO diploma? ‘Eenmaal een juf, altijd een juf?’ Ik geloofde daar niet in en ging samen met mijn coach op zoek naar andere loopbaanmogelijkheden. Zo kwam ik terecht in het bedrijfsleven, werkte ik als accountmanager en volgde de opleiding bij BGL & partners tot loopbaanprofessional. 

Waarom loopbaancoaching?

Verschillende mensen hebben mij aangemoedigd om keuzes te maken in mijn loopbaan. Ik geloof dat iedereen een coach kan gebruiken. Niet omdat jij een probleem hebt, maar omdat je altijd kunt blijven leren en ontwikkelen en dat doe je samen. Wie ben je, wat kun je en wat wil je? De antwoorden op deze vragen hebben mij geholpen in mijn loopbaan. Door gesprekken, opdrachten of een assessment help ik ook jou graag verder in jouw loopbaan. 

En verder?

Door de coronatijd heb ik ervaren dat online gesprekken net zoveel opleveren als face-to-face gesprekken. De kwaliteit blijft hetzelfde alleen de prijs gaat omlaag, voordelig voor jou dus! Plan nu hier gratis je online kennismakingsgesprek in en ontvang 40% korting op je online loopbaantraject!

Ik help je graag verder

Op maat gemaakt

De loopbaantrajecten, opdrachten, assessments en trainingen worden afgestemd op jouw wensen en ideeën. Elk traject is uniek en persoonlijk.

Doelgericht

Jij bepaalt het einddoel en ik motiveer je om dat doel te bereiken. Aan het einde van elke gesprek ga je met nieuwe inzichten en concrete handvaten naar huis.

Eerlijk

Ik ben geïnteresseerd in jou en geef je mijn mening, analyse en tips. Ik coach oprecht en draai er niet om heen. Jij krijgt een eerlijk advies.

Kennismaken met mij? Of benieuwd naar de effecten van loopbaancoaching of een training? Neem contact op!

Contactformulier